Setmana del Foment del Voluntariat ambiental a Torredembarra

Icona data

dimecres 20 juliol 00:00h - divendres 22 juliol 00:00h

Icona lloc

Platja dels Muntanyans

Torredembarra


GEPEC - EdC

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Contribueix a la conservació del litoral de Torredembarra participant com a voluntari/a ambiental, i col·labora amb el seguiment de corriol, tortugues o ratpenats.

Del 18 al 22 de juliol de 2002 contribuim al coneixement i conservació del litoral torrenc mitjançant el coneixement del barri pescador i Muntanyans: ho farem amb jornades de implicació ciutadana en forma de voluntariat.

Dates: 18, 20 i 22 de juliol de 2022
Hora d’inici i final de l’activitat: 19 a 20h30
Lloc de trobada de l’activitat: Cal Bofill

  • 18 juliol: Fes voluntariat pels corriols i els Muntanyans del sender blau.
  • 20 juliol: Fes voluntariat amb les tortugues marines del sender blau. Activitat formativa de voluntariat.
  • 22 juliol: Fes voluntariat pels ratpenats del sender blau. Els ratpenats són els mamífers més desconeguts i amenaçats, tot i que contribueixen enormement a l’equilibri natural dels nostres ecosistemes, així com al control de plagues. Les persones que vulguin formar part d’aquest grup de voluntariat rebran una formació específica que els capacitarà per a poder fer el seguiment

 

Sender Blau és un guardó que l’ADEAC atorga als ajuntaments que s’esforcen per mantenir els camins, amb l’objectiu de transformar-los en recursos valuosos per a activitats recreatives, turístiques i, sobretot, d’educació ambiental.

El Sender Blau de Torredembarra surt de Cal Bofill, Centre d’Activitats Mediambientals i Centre Bandera Blava, i continua pel barri de pescadors de Baix a Mar per donar a conèixer els edificis d’interès històric i patrimonial.

Baix a Mar es va peatonalitzar l’any 2012. Finalment, el sender segueix els 2,2 quilòmetres de la platja de Els Muntanyans i l’espai natural protegit, amb dunes i maresmes, i fins a 11 hàbitats d’interès ecològic.
Inscrpcions : Ramón: 675384707

Compartir: