Projecte Ginestarre. Pastures i ramats al territori de l’ós.

Icona data

dilluns 16 setembre 16:30h - diumenge 22 setembre 10:00h

Icona lloc

Ginestarre

Esterri de Cardós


Projecte Boscos de Muntanya / Bergwaldprojekt

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

BUSQUEM VOLUNTARIS COM TU! OFERIM PIRINEUS! Busquem 6 voluntaris per la setmana deL 16 al 22 de SETEMBRE de 2019 al projecte de Ginestarre (Pallars Sobirà) realitzant tasques de recuperació de camins, aclarides a bosc i recuperació de pastures.

Us volem oferir una experiència única, viu i treballa als boscos del Pirineu durant una setmana. Treballaràs colze a colze amb altres voluntaris, treballadors de l’organització i professionals del bosc. Fem tasques, principalment, de recuperació i manteniment de camins de muntanya, gestió i millora d’hàbitats forestals, recuperació de pastures i treballs de bioenginyeria del paisatge.

L’estada és oberta a persones adultes de qualsevol origen, professió i experiència. L’organització inclou tota la logística, manutenció i allotjament.
Més informació i inscripcions a la nostra web: www.projecteboscos.cat/inscripcions  o, si hi ha dubtes, pots escriure a info@projecteboscos.cat i t’atendrem encantats.

Observacions

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

-Cal ser major d'edat per participar. De 18 fins a 88 anys.
-Cal una condició física suficient per treballar a la muntanya (terreny amb pendent) i suportar puntualment inclemències meteorològiques (pluja/fred).
-No calen coneixements de cap mena, però sí ganes de treballar en equip i col·laborar en les tasques diàries del campament.
-El Projecte cobreix totes les despeses d'alimentació i allotjament. Les despeses d'anada i tornada fins al projecte corren a càrrec dels participants.
-Cal dipositar una fiança de 100 € per a confirmar la inscripció que et serà retornada unes setmanes després de finalitzada l'estada de voluntariat.

Compartir: