ass habitats osor

Quin és l’estat de salut de la Riera d’Osor?

Icona data

dissabte 30 març 2019

09:00h fins 14:00h

Icona lloc

Riera d'Osor

Sant Hilari de Sacalm


Associació Hàbitats

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Realitzarem una inspecció fluvial del Projecte Rius per conèixer l'estat ecològic de la riera. A més a més, aprendrem a identificar els amfibis del nostre territori i conèixer les malalties que els afecten.

Seguint la metodologia científica de Projecte Rius mesurarem aspectes com el cabal, la temperatura, la presència de nitrats, els impactes que pateix el bosc de ribera, la fauna que viu al riu, etc.

La segona part del matí la dedicarem a descobrir els amfibis que viuen al riu, les amenaces que pateixen i què podem fer per impedir el declivi d’aquestes espècies., en col·laboració amb la Societat Catalana d’Herpetologia .

L’activitat s’adreça a tothom que vulguin passar un matí divertit analitzant l’estat de ecològic de l’entorn de la riera d’Osor i, especialment, hi estan convidades aquelles persones interessades en ser voluntàries de Projecte Rius. L’activitat es recomanable a partir de 7 anys i els menors d’edat han d’anar acompanyats del responsable legal. També aconsellem als participants dur roba còmode i botes d’aigua.

 

Observacions

Jornada gratuïta. Cal inscripció prèvia.
T.934213216. info@associaciohabitats.cat
Es recomana portar botes d'aigua i roba còmoda

Compartir: