surfrider bcn

Recollida de residus a la platja de Llevant de BCN – Brand Audit

Icona data

dissabte 21 setembre 2019

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

platja de Llevant

Barcelona


Surfrider

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Neteja de platja en el marc del Brand Audit a la Platja de Llevant

La Brand Audit és una iniciativa de caràcter mundial que consisteix en organitzar recollides de residus d’espais naturals i posteriorment classificar-los, contar-los i intentar identificar les marques de cada un dels residus trobats. En el nostre cas, organitzarem aquesta activitat de ciència ciutadana a la platja de Llevant de la ciutat de Barcelona i posteriorment enviarem les dades obtingudes per tal de poder estudiar quines són les principals empreses que contribueixen a la contaminació del nostre planeta.

Surfrider Foundation Europe-Delegació España és una entitat de caràcter mediambiental centrada en la conservació del medi marí. Treballa principalment en tres línies d’actuació: la contaminació marina, la defensa del litoral i el canvi climàtic a través de programes d’educació, formació, investigació i lobbing.

Aquesta activitat s’emmarca al cicle “Viu el Voluntariat Ambiental a Barcelona” organitzat per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Per participar és necessària inscripció prèvia en aquest enllaç.

Observacions

Blanca Bassas Portús

Inscripcions en aquest formulari.

 

Compartir: