Regs estivals

Icona data

dissabte 27 juliol 2019

09:00h fins 14:00h

Icona lloc

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

08211 Sabadell


ASSOCIACIÓ REFORESTA

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Regs estivals a les nostres reforestacions al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac dissabte 27 de juliol.

Data i lloc: 27/07/2019. Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l´Obac
Hora i punt de trobada: 9:30, a l’aparcament de l’Ermita de les Arenes’. Coordenades 41.647315, 2.054469
Hora aproximada de finalització: 14 h – 14:30 h
Objectiu i activitats de la jornada: L’objectiu de la jornada és regar una plantació de 122 pins realitzada al febrer d’aquest any. Per arribar a la zona on hi ha els arbres cal realitzar un itinerari de 1,5 h. aproximadament de duració. El camí és accessible, encara que no està habilitat per a persones amb mobilitat reduïda.  El nivell d’esforç per realitzar-lo és sota-mitjà.  Els arbres es troben molt pròxims entre si i en zona plana. El reg s’efectuarà amb garrafes o galledes, de manera que el nivell d’esforç del treball a realitzar és Baix.
Què portar: Imprescindible aigua i alguna cosa per menjar (aconsellable incloure fuita i/o fruits secs no salats). Es recomana portar pantalons llargs per evitar frecs amb la vegetació, crema solar, gorra i evitar calçat amb la sola llisa (millor calçat de muntanya i, si pot ser, que protegeixi el turmell). Si es pateix al·lèrgia cal portarse la medicació preventiva necessària, ja que Reforesta no pot facilitar-la.
Places disponibles: 20
Imprescindible reserva prèvia i comunicació de dades personals (nom, cognoms i DNI) per disposar de la cobertura de l’assegurança.
Contacte per a la inscripció: voluntariado@reforesta.es.

 

Compartir: