restarters novembre

Restart Party a la Fabra i Coats – AJORNAT

Icona data

dissabte 14 novembre 2020

10:00h fins 13:30h

Icona lloc

Fàbrica de Creació Fabra i Coats

Barcelona


Restarters Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Reparem objectes elèctrics i electrònics espatllats impulsar alternatives a l'obsolescència programada i la reapropiació de coneixements tecnològics.

Rrestartparty  el 14 de novembre a la  Fabra i Coats.

Apunteu-vos al vincle següent. Heu de buscar l’acció 4, baix de tot quasi

https://formularis.eicub.net/index.php/432353/lang-ca

 

Una Restart Party és un event públic en què voluntaris amb habilitats tècniques ajuden les persones assistents a aprendre a reparar els seus aparells elèctrics i electrònics espatllats.

L’ambient és relaxat, lúdic, comunitari, de manera que les persones que esperen que un voluntari reparador les atengui, poden picar alguna cosa i prendre algun refresc, conversar entre ells o conèixer més sobre les Restart Parties.

Quan una persona assistent arriba a la Restart Party amb el seu aparell espatllat, un voluntari amfitrió li pregunta per l’avaria i associa la possible reparació amb el tècnic voluntari més adient. Un cop arriba el seu torn, la persona assistent aprèn amb el tècnic voluntari, qui intenta implicar-la el màxim possible en el procès de reparació.

Al final, l’objectiu de la Restart Party és que les persones assistents hagin pres conscièncis que els seus aparlls es poden reparar i com de fàcil pot arribar a ser en alguns casos allargar la vida dels nostres aparells. Sensibilitzar-se, per tant, del gran estalvi ecològic i econòmic del que podem ser responsables.

Observacions

Apunteu-vos al vincle següent. Heu de buscar l'acció 4, baix de tot quasi

https://formularis.eicub.net/index.php/432353/lang-ca

Compartir: