Setmana Europea per la Prevenció dels Residus

Icona data

dissabte 18 novembre 00:00h - diumenge 26 novembre 00:00h

Icona lloc

tot Catalunya

totes


European Week for Waste Reduction

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Del 18 al 26 de novembre crea una acció o participa en les accions progamades per la lluita per la reducció dels residus, que enguany se centra en un dels elements més en generen: els envasos!

Enguany posa el el focus en un element clau en la generació de residus, l’element més habitual de tota recollida de residus abandonats en espais naturals: els envasos!

Tot i els nombrosos missatges de conscienciació dels darrers anys, la generació total de residus d’envasos a la UE va augmentar de 66 a 78,5 milions a la UE entre 2009 i 2019 : 173 kg per habitant.

Crea la teva acció o participa en les accions programades del 18 al 26 de novembre per la Setmana europea per la reducció dels residus. Inscriu-la en aquest enllaç

Per crear la teva acció no et perdis els seminaris

  • 27 de setembre a les 11:00h adreçat als ens locals, entitas i empreses – Consulteu el programa i accediu a fer la vostra inscripció en aquest enllaç.
  • 4 d’octube a les 17:30h adreçat a les escoles, instituts – Consulteu el programa i accediu a fer la vostra inscripció en aquest enllaç.

 

Consulta el programa d’activitats i participa .

 

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWE) és la campanya més gran per conscienciar sobre la prevenció de residus a Europa. Impulsada per autoritats públiques locals i regionals, aplega tot tipus d’altres actors – ciutadans, escoles, empreses, ONG, associacions – que organitzen activitats per sensibilitzar sobre la reducció de residus.

La Setmana, com sovint l’anomenem, és precisament això – una setmana al novembre; normalment l’última setmana o la penúltima del mes. El que la fa especial són els esforços i la passió invertits pels milers i milers de voluntaris que difonen el missatge sobre el consum sostenible i l’economia circular a les seves comunitats.

 

 

 

 

 

Compartir: