Setmana de la Pedra Seca

Icona data

divendres 24 novembre 00:00h - diumenge 3 desembre 00:00h

Icona lloc

tot Catalunya

totes


Setmana de la Pedra Seca

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Del 24 de novembre al 3 de desembre descobreix el món de la pedra seca amb sortides, jornades de voluntariat, tallers, mostres i conferències.

La Setmana de la Pedra Seca busca donar visibilitat a aquest element patrimonial estretament lligat al territori i contribuir a la seva preservació.

Si ets una entitat, pública o privada, un col·lectiu o una persona voluntària vinculada al manteniment i difusió del patrimoni i/o l’ofici de la pedra seca, pots organitzar una activitat en el marc de la Setmana de la Pedra Seca entre el 24 de novembre i el 3 de desembre de 2023.
Pot tractar-se de qualsevol tipus d’activitat relacionada amb la pedra seca, tant des del coneixement com des de la pràctica. Això inclou jornades divulgatives, xerrades, sortides de camp, tallers, accions de voluntariat, exposicions, concursos… Hi entren activitats per a totes les edats i per a tots els públics, en funció de les possibilitats de cada organitzador/a.
Per participar-hi només heu d’omplir el formulari que trobareu en aquest AQUÍ per tal d’inscriure l’activitat a l’agenda en línia.
La data límit per incloure activitats és el 17 de novembre de 2023 i us recomanem fer-ho amb prou antelació per tal de poder fer-ne una millor difusió.
Els organitzadors difondran les activitats mitjançant els canals propis, utilitzaran el logotip de la Setmana de la Pedra Seca i etiquetaran els perfils de la Setmana a les xarxes socials per poder-ne fer seguiment i difusió.

 

 

 

Compartir: