submon dofins costa

Vols ser voluntari/a a la Conferència Mundial de Mamífers Marins de desembre 2019 a Barcelona?

Icona data

dimecres 10 juliol

00:00h fins 12:00h

Icona lloc

Centre de Convencions Internacionals de Barcelona

Barcelona


Submon

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vols ser voluntari o voluntària a la Conferència Mundial sobre Mamífers Marins que se celebra a Barcelona, del 9 al 12 de desembre de 2019?

El desembre del 2019, la  Society for Marine Mammalogy (SMM) i la European Cetacean Society (ECS) organitzem la Conferència Mundial de Mamífers Marins a Barcelona, juantament amb els organitzadors locals SUBMON i la Universitat de Barcelona.

Fem una crida a la participació de voluntaris i voluntàries, que  poden contribuir a fer que aquesta conferència sigui un èxit: ens poden ajudar amb tasques, des de petites o grans. Agraïm l’interès d’aquelles persones que voleu donar un cop de mà.

Busquem persones que tinguin 12 hores de disponibilitat i anglès fluid per ajudar-nos amb les tasques al taulell d’inscripcions, punts d’informació, exposició de pòsters, venda de material, monitoratge de les sales…

Organitzarem una sessió informativa presencial per a voluntaris i voluntàries, el 6 o el 8 de desembre.

El procés d’inscripció de voluntaris és OBERT des de l’1 d’abril! Si esteu interessats podeu omplir una sol·licitud de voluntariat  entre l’1 d’abril i el 10 de juliol, Completeu i signeu un formulari de sol·licitud de voluntariat i envieu-lo a Alba Tojeiro, Coordinadora de voluntaris, volunteers@wmmconference.org. Rebreu un correu electrònic confirmant que la vostra sol·licitud ha estat rebuda en un termini de 72 hores. Si no rebeu una resposta en un termini de 72 hores, envieu un correu electrònic de seguiment.

Per a més informació consulteu a la pàgina World Marine Mammal Science Conference .

 

Observacions

Thank you for your interest in volunteering! If you have any other questions, please contact Alba Tojeiro (Volunteer Coordinator) at volunteers@wmmconference.org.

Compartir: