Voluntariat Ambiental amb l'Associació Mediambiental La Sínia

Voluntariat amb l’Associació mediambiental La Sínia

Icona data

Activitat de llarga durada

Icona lloc

Baix Gaià


Associació Mediambiental La Sínia

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El voluntariat ambiental és un dels pilars de la nostra entitat. Si voleu participar-hi, us convidem a que us poseu en contacte amb nosaltres.

El voluntariat ambiental és un dels pilars d’entitats com l’Associació Mediambiental la Sínia, que impulsem propostes de conservació que moltes vegades no serien possibles sense els voluntaris ambientals o fins hi tot no tindrien cap sentit de fer-se.

L’Associació Mediambiental la Sínia (La Sínia d’ara endavant) és una entitat ambiental, fundada l’any 1997 a la vila Altafulla, que impulsa un programa de custòdia al riu Gaià. Els principals objectius són la conservació de la biodiversitat vinculada amb l’entorn fluvial del riu Gaià, el foment del voluntariat i la promoció de l’educació ambiental. Aquests objectius tenen un fort caràcter transversal i per aquest motiu, es treballen de manera conjunta i coordinada dins del programa de custòdia. I de fet, es nodreixen entre ells per assolir els reptes que ens plantegem.

Després de moltes experiències, algunes de molt bones com la creació de la xarxa de voluntaris/es “Amics i amigues del Gaià”, que va durar dos anys, la nostra entitat actualment realitza, principalment, activitats en col·laboració amb altres associacions que tenen voluntaris/es i que busquen activitats per realitzar. Bons exemples són el GATA, l’Associació de Mares i Pares Les Tecletes, l’Esplai Campiquipugui, els voluntaris de “La Caixa” i l’Associació Aurora entre d’altres.

Aquest projecte està obert a tothom i per aquest motiu, si voleu participar-hi, us convidem a que us poseu en contacte amb nosaltres.

Observacions

La coordinadora de voluntariat de La Sínia és l’Andrea Córdoba. Us podeu posar en contacte amb ella a través del correu electrònic voluntariat@riugaia.cat i el telèfon: 608 02 93 19.

Compartir: