Voluntariat ambiental al Bosc de Turull

Voluntariat ambiental al Bosc de Turull

Icona data

dissabte 7 juliol

11:00h fins 14:00h

Icona lloc

Bosc de Turull

Barcelona


Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA)

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Jornada de voluntariat ambiental per realitzar tasques de manteniment del Bosc Turull.

Sessió trimestral oberta a totes aquelles persones interessades a col·laborar en les tasques de manteniment del Bosc Turull. Es realitzaran tasques de reg, instal·lació trampes de feromones per combatre la processionària i altres accions per adequar el bosc a l’arribada de l’estiu. Tots i totes esteu convidats a la jornada comunitària i al pica-pica d’agraïment!

Observacions

L'Aula Ambiental Bosc Turull és un equipament municipal centrat en el coneixement i la protecció del bosc i adreçat a la ciutadania en general i en especial a les escoles i instituts de la ciutat.

L’Aula Ambiental Bosc Turull busca ser un espai de referència en la millora de la biodiversitat i en la promoció de pràctiques comunitàries relacionades amb la sostenibilitat. Promovem la participació veïnal, d’entitats ambientalistes i socials del districte, escoles del barri i el treball en xarxa, amb la finalitat de facilitar que infants, joves i la ciutadania en general pugui accedir a informació, coneixements i pràctiques ambientals de referència.

Es pretén crear nous vincles socials centrats en la sostenibilitat urbana, la conservació de la biodiversitat i el treball en xarxa tot vinculant l’educació ambiental amb els projectes comunitaris i de transformació social.

Compartir: