La recollida de burilles més gran de la història

Icona data

dissabte 7 juliol

10:00h fins 19:00h

Icona lloc

Espigó del Gas, Platja de Somorrostro

Barcelona


No más colillas en el suelo Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El moviment "No más colillas en el suelo" organitza dissabte 7 de juliol el que anomenen "la recollida de burilles més gran de la història", amb l'objectiu de recollir-ne 1.000.000.

Les burilles de cigarreta són els residus més abundants de la terra, contenen elements tòxics que acaben a l’ecosistema i contaminen durant molts anys. Així i tot, es trobem per tot arreu, a causa de l’ hàbit incívic de tirar-les al terra i a la manca d’atuació de les administracions. El moviment  No más colillas en el suelo està compost per grups de ciutadans i ciutadanes voluntaris i d’entitats que reclamen una ciutat més neta i saludable per tothom. Organitzen periodicamet les colillatons.  Dissabte 7 de juliol es farà la recollida de burilles més gran de la història, amb l’objectiu de recollir-ne 1.000.000.

S’organitzen diversos itineraris de recollida, que acabaran tots a l’Espigó del Gas a la Platja del Somorrostro de Barcelona (Barceloneta), on es farà el recompte final  d’ampolles i es farà la muntanya de burilles.

Observacions

Les associacions i entitats que vulguin participar només han d'enregistrar-ho al facebook i a eventbrite, i divulgar-ho entre les seves xarxes amb crides i amb imatges.

Compartir: