gepec heures

Voluntariat per a un estudi de renaturalització de les escoles

Icona data

dijous 3 desembre 00:00h - dimarts 15 desembre 00:00h

Icona lloc

Reus


GEPEC - EdC

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Busquem persones interessades en trobar informació contrastada perquè els centres educatius puguin acollir vegetació autòctona a les seves aules, patis, façanes i teulades.

Escoles amb vegetació
Busquem persones interessades en trobar informació contrastada perquè els centres educatius puguin acollir vegetació autòctona a les seves aules, patis, façanes i teulades. Malgrat que hi ha 7 centres concrets a estudiar, les persones implicades podran treballar a distància en la cerca d’informació o muntaran equip entre elles i amb l’equip professional de l’entitat. Aquest equip es reunirà setmanalment per avaluar els avenços i treballarà col·laborativament online amb carpetes compartides.

No calen coneixements previs, tot i que s’agrairan coneixements o interessos en jardineria, arquitectura i enginyeria, biologia, ciències ambientals, construcció, etc. També habilitats socials, d’ofimàtica, cerca d’informació i idiomes. L’objectiu és disposar l’1 de febrer d’un document contrastat amb experts i expertes que es farà públic a la primavera amb un resum de les conclusions generals, i un altre document adaptat als 7 centres. En finalitzar la col·laboració s’expedirà un certificat amb les hores aportades al projecte.

Nombre de places disponibles: 4

Data màxima d’inscripció: 15 de desembre de 2020

Vols participar? Escriu-nos un correu a voluntariat@gepec.cat indicant:

Nom i cognoms
Edat
Municipi
Telèfon de contacte
Projecte escollit (Escoles amb vegetació o Reconversió Hidrològica)
Formació
Experiència
Motivació per participar
Nom del Centre, Estudis i Nivell (només en cas d’enfocar-ho com a pràctiques acadèmiques)

El GEPEC-EdC fem una crida al voluntariat a distància i a realitzar pràctiques acadèmiques en dos nous i engrescadors projectes: un estudi a favor de la vegetació autòctona en centres educatius i, per altra banda, l’elaboració d’un pla d’emergència per sequera adaptat al canvi climàtic que afavoreixi la reconversió hidrològica municipal.
Si t’interessa el medi ambient, vols col·laborar en un projecte pioner o busques ampliar el teu currículum amb experiència dins una de les entitats mediambientals veteranes del nostre país, aquesta és la teva!

Compartir: