Xerrada : “La importància dels aiguamolls i zones humides”. I en ambient urbans?

Icona data

dijous 27 gener

18:00h fins 20:00h

Icona lloc

seu de XCN

Barcelona


SEO BirdLife

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vine a celebrar el Dia Mundial de les Zones Humides aprenent sobre aquests rics espais naturals, que juguen un paper decisiu també a les ciutats i per la biodiversitat urbana

Cada any, el 2 de febrer es celebra el Dia Mundial de les Zones Humides (World Wetlands Day).

Es tracta de zones amb una immensa riquesa en biodiversitat: el 40 % de les espècies vegetals i animals del planeta viu a aiguamolls. A més a més, aporten beneficis a l’ecosistema: emmagatzenen aigua, proporcionen aliment, mitjans de vida, espais d’oci, i, a més, capturen CO2, contaminants, i ens protegeixen dels efectes del canvi climàtic.

Moltes ciutats han nascut precisament al costat de zones humides, aprofitant  dels beneficis que hi han aporten. Avui, en plena emergència ecològica i climàtica, les ciutats poden augmentar la seva resiliència protegint les seves zones humides.

Vine a celebrar el Dia mundial de les Zones Humides a la xerrada dijous 27 de gener a les 18 h a la seu de la XCN, amb SEO Birdlife, XCN i Depana.

Inscripcions en aquest enllaç 

 

Xerrada organitzada en el marc del cicle “Voluntariat ambiental per la biodiversitat urbana” per la celebració del Dia Mundial de les Zones Humides

 

 

 

 

Compartir: