01/12/2021

Arrenca la campanya de donacions “Dona’t per la Natura! La Natura ets tu!” per recaptar fons per la restauració dels hàbitats a Catalunya.

Dona't per la Natura

Dimarts 30 de novembre, l’anomenat Dimarts de Donacions o Giving Tuesday, arrenca la campanya Dona’t per la Natura, la Natura ets tu!

Una proposta per implicar-te en la protecció d’allò que és essencial per la vida, la Natura.

En plena emergència climàtica i ecològica, amb dades alarmants sobre pujada de temperatura de la terra i de pèrdua de biodiversitat, hem de donar tot el nostre suport a aquelles organitzacions que estan lluitant per recuperar espais, restaurant hàbitats, protegint les espècies amenaçades.

Des d’avui fins al 7 de gener et convidem a col·laborar amb els projectes de les entitats ambientals que promouen la conservació de la natura.

Són associacions sense afany de lucre que actuen sobre 40.000 hectàrees a Catalunya, portant endavant els seus projectes de restauració gràcies a la custòdia del territori i amb la implicació del voluntariat ambiental.
Aquest Nadal volem conservar la natura, amb tu! Entra a www.donantambiental.cat,tria el teu projecte i dona per la natura!  

Compartir: