28/07/2022

Escoltem la natura: el podcast per conèixer les entitats que fan conservació de la natura

T’agradaran i aprendras molt.

El Podcast “Escoltem la natura” presenta diferents arguments sobre el món natural que parlen d’espais que pots visitar, amb les entitats ambientals amb les que tu pots col·laborar.

Es va llançar amb motiu de la Setmana Natura, i compta amb 9 episodis, que pots escoltar des de Spotify, iVoox i Anchor.

Clica a la imatge i escolta cada capítol.

Conversa amb l’ADENC sobre la connectivitat territorial, decisiva per la biodiversitat.

La problemàtica de les espècies invasores i la seva amenaça a la biodiversitat. Escolta la conversa amb ADEFFA.

Protegir la natura també és protegir els nostres paisatges tradicionals. Parlem amb la IAEDEN sobre alguns dels més emblemàtics paisatges amenaçats.

No tots els espais naturals valuosos dels territori són ben coneguts. Què passa amb els secans de LLeida, indrets únics de la nostra biodiversitat? En parlem amb TRENCA.

Sens dubte un dels indrets més espectaculars dels nostres espais naturals. Malauradament, en tenim molt pocs. Descobreix els boscos madurs en la conversa amb SELVANS.

Som a temps de conservar la natura? Quin són les passes a fer i…de recuperar les que haviem d’haver fer? Parlem amb la Institució Catalana d’Història Natural.

Les ciutats no poden estar d’esquena a la natura. La natura urbana juga un paper decisiu per la connectivitat, per la lluita contra el canvi climàtic i per la salut de les persones que viuen a les ciutats. Escolta la conversa amb l’Associació de Naturalistes de Girona.

A través de la custòdia del territori el Grup Natura Freixe treballa per la conservació de la Reserva Natural de Sebes. Vols conèixer els detalls? No et perdis el podcast nº 8 de Escoltem la Natura.

La Fundació Emys ens explica com promou la conservació dels hàbitats, l’agricultura propera a la biodiversitat i les estratègies d’economia social i solidària.

Compartir: