09/11/2023

La natura en escena: 3 propostes audiovisuals i 1 obra de teatre 

El món audiovisual ens acompanya amb noves propostes a plataformes, teatre o experiències amb l’art.  

SUNCINE

Fins a l’11 de novembre, en cinemes, en l’app, a Beteve o fins i tot al tren, pots gaudir d’un centenar de pel·lícules amb valor, importants i necessàries que ens inspiren i que ens permeten trobar una nova versió de nosaltres mateixos, per a fer d’aquest planeta un lloc més habitable.

No et perdis Camí de Marina, (la versió curta estarà disponible a TV3 a la carta també en finalitzar el Festival) , AlterNativas o ForTomorrow i comprova com s’obre el camí de l’ecoesperança.

KANVIEM ?

El nou canal 3cat ha presentat  “Kanviem,” una sèrie dedicada als joves i presentada per la també jove activista catalana Olivia Mandle. Es compon de deu capítols que posen de relleu projectes i iniciatives que estan tenint un impacte real en la lluita contra el canvi climàtic a Catalunya. 

Aquests projectes abasten àmbits com la recerca, la conservació i canvis en els models de producció i consum. 

Destaquem la presència d’entitats ambientals i de projectes on les entitats col·laborem, i també que el rodatge ha estat realitzat amb criteris de sostenibilitat .

PLANETA R

En aquest clas és Martina Klein qui volta per Catalunya explorant les noves erres de la sostenibilitat i descobrint històries inspiradores, com les de les entitats ambientals. La proposta està emetent la segona temporada i tots els episodis es poden veure en català a RTVE Play.

SOLAR

Una experiència de teatre documental immersiu que pots viure del 22 de novembre al 17 de desembre al Teatre Maldà de Barcelona. Transició energètica, grans empreses energètiques, identitat, poble, paisatge … són alguns dels elements de la proposta, entre llum làser i càntirs de fang.

Compartir: