26/05/2021

La Setmana de la Natura porta enguany més de 400 maneres per connectar amb la natura i implicar-se en la seva conservació

Del 24 de maig, Dia del Parcs Naturals, al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, se celebra la Setmana de la Natura, amb més de 400 activitats per gaudir, aprendre i implicar-se en la conservació de la natura!

L’esdeveniment té per objectiu potenciar la connexió amb la natura, i per fer-lo les organitzacions i institucions ofereixen un ampli programa, que inclou jornades de voluntariat ambiental, sortides de descoberta, seguiments de fauna, tallers per la biodiversitat, i també xerrades i conferències, fotografia… .

Es destaca, en aquesta edició, el vincle amb el món de la cultura i l’esport, protagonistes de dos esdeveniments solidaris que es duran a terme durant la Setmana de la Natura, recordant que tothom pot ser Donant ambiental.

D’una banda, el dia 2 de juny se celebra a Terrassa el Concert per la Natura, a l’Ateneu Candela, amb les actuacions d Alícia Rey, autora de la cançó pel medi ambient ‘Fer camí’ ha promogut aquesta iniciativa de la mà d’altres músics com La PauOminira o la iniciativa Climate Sessions, a través de la Birch i Pas de Zebra, joves artistes que tenen en comú les seves lletres en defensa de la conservació de la natura i a favor d’un món més just amb les persones i el planeta.

I el dia 5 de juny es correra la Ultra Clean Marathon, la cursa solidària amb la natura. Amb sortida des de Terrassa, travessant la Serra de Galliners, la Serra de Collserola, el riu Besòs, fins a les platges de Barcelona.

Consulta el programa complet de la Setmana de la Natura: fins al #DiaMundialDelMediambient pots triar entre més de 400 activitats per gaudir, descobrir, protegir, restaurar la natura, de la ma d’entitats ambientals i organitzacions implicades en la seva conservació i la divulgació.

I com cada any, llueix la teva polsera verda. Participa i comparteix a les xarxes fotos amb el teu braçalet verd #setmananatura, el de les persones compromeses amb el medi ambient!


#diaeuropeudelsparcsnaturals

#DiaMundialDelMediAmbient

Compartir: