06/09/2023

On són les entitats ambientals a prop teu?

Segurament has sentit parlar de les ONG ambientals que fan una gran feina a Catalunya per preservar el nostre entorn i protegir la natura. Si tens ganes de conèixer-les i col·laborar amb elles, estàs al lloc adequat!

A banda de consultar l’agenda de crides en aquesta pàgina, et volem fer una recomanació especial: visita l’apartat d‘Entitats al portal web www.voluntariatambiental.cat. Aquí podràs descobrir una veritable xarxa d’entitats compromeses amb la sostenibilitat i la conservació de la natura a casa nostra.

Una de les coses més pràctques d’aquesta pàgina web és que et permet explorar les entitats sobre el mapa, la qual cosa fa que sigui molt fàcil trobar aquella que està més a prop de tu i a la qual potser et voldries unir. També podràs llegir entrevistes a les entitats: per conèixer millor la seva missió i les seves activitats i per conèixer la història de persones que un bon dia, com tu, van decidir implicar-se en una entitat ambiental.

Si, després de tot això, encara tens preguntes o necessites més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic info@voluntariatambiental.cat. Estarem encantats d’ajudar-te i de respondre a totes les teves consultes.

Així que ja saps, si vols ser part del canvi transformador en la relació entre persones i natura i fer un pas endavant pel planeta, visita www.voluntariatambiental.cat i posa’t en marxa. Les ONG ambientals estan esperant persones com tu per fer la diferència. Anima’t!

Compartir: