Apaga el llum i corre pel planeta #Earthhour #LaHoradelPlaneta

Icona data

dissabte 26 març 2022

20:30h fins 21:30h


WWF

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

La cursa per lluitar contra el canvi climàtic ja ha començat. I no tenim temps a perdre. Per L'Hora del Planeta et proposem un repte; donar la volta al planeta. 40 000 km entre moltes persones no són res. T'hi sumes? Mou-te pel planeta!

El 26 de març participa a l’Hora del planeta #Earthhour.  Apaga el llum i fes sentir la teva veu per reclamar

Què és l’Hora del Planeta? 

L’Hora del Planeta és un esdeveniment iniciat el 2007 per WWF i els seus socis com un esdeveniment simbòlic d’apagada de llums a Sydney per conscienciar sobre el canvi climàtic.L’Hora del Planeta és ara un dels moviments de base més grans del món pel medi ambient. Se celebra cada any l’últim dissabte de març. L’Hora del Planeta reuneix simpatitzants de més de 190 països i territoris, tots prenent mesures per garantir un futur millor per a les persones i el planeta.L’Hora del Planeta també ha anat molt més enllà de l’acció simbòlica d’apagar-se: s’ha convertit en un catalitzador d’un impacte ambiental positiu, impulsant grans canvis legislatius aprofitant el poder de la gent i l’acció col·lectiva.
L’Hora del Planeta és de codi obert i donem la benvinguda a tothom, qualsevol persona, a participar i ajudar a amplificar la nostra missió i impacte.

https://www.earthhour.org/take-part

 

Km pel planeta

Km pel planeta

Aquest any proposem aquesta “cursa” com a una metàfora de la realitat que vivim. Assistim fa anys a la carrera més important de les nostres vides, vulguem o no, el nostre futur i el del nostre planeta Terra estan en joc. El seu futur dependrà del que fem aquesta dècada. Hem de frenar la pèrdua de biodiversitat i reduir a la meitat les emissions de C02 per al 2030!

2030 és una fita per als científics. Si llavors no hem canviat la nostra forma de producció i consum per fer-la més sostenible, serà gairebé impossible evitar els pitjors impactes del canvi climàtic.

Per això, en aquesta cursa vital a contrarellotge, cada acció i cada minut importa. Estem a temps! Podem guanyar aquesta cursa a l’emergència climàtica!

Amb #KMPorElPlaneta volem llençar un missatge d’esperança. Es tracta d’un repte amb què, a través de l’esport i els seus valors, demostrarem que amb esforç i el treball en equip, podem assolir metes que semblen impossibles d’assolir.

Com sumar Quilòmetres?

Per participar a la cursa, l’únic que has de fer és inscriure’t. Aquesta inscripció no té cap cost per a tu.

Els KM se sumen a títol individual, és a dir, cada persona tria l’esport amb què vol participar (caminar, córrer, nedar, patinar, anar bici), així com la distància per al seu repte personal (segons siguin les seves condicions físiques). Un cop fet això, podràs descarregar-te un dorsal acreditatiu amb el teu nom que podràs compartir a les teves xarxes socials per demostrar el teu suport a WWF i animar més persones a participar-hi.

Ja només faltaria fer l’activitat esportiva que t’has proposat al teu repte.

Quan fer el repte?

Qualsevol dia del mes de març i fins al dia 26 de març. Per què fins al dissabte 26 de març? Perquè celebrem l’Hora del Planeta.

 

 

Compartir: