Capacitació per voluntaris/es que vulguin adoptar estacions de caixes niu de ratpenats inactives

Icona data

dilluns 2 agost 2021

18:00h fins 20:00h

Icona lloc

Granollers


Museu de Ciències Naturals de Granollers

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

En una breu sessió de capacitació (2h) veurem diferents tipus de caixa a Can Cabanyes i aprendrem a revisar-les! Després mirarem si hi ha caixes inactives ja instal·lades perquè en feu el seu seguiment anual.

Anima’t a participar al seguiment de caixes refugi de ratpenats de Catalunya. En una breu sessió de capacitació (~2hores) veurem diferents tipus de caixa refugi a Can Cabanyes i aprendrem a revisar-les! Un cop feta la capacitació mirarem si hi ha caixes inactives potencials de les que pogueu adoptar i responsabilitzar-vos del seu seguiment anual.

L’espai natural de Can Cabanyes, amb una superfície de 8 hectàrees, està situat al sud del municipi de Granollers, entre la carretera de Montmeló i el marge dret del riu Congost.

Caldrà dur roba còmode, un mòbil amb bateria i amb la següent App descarregada (YFLook):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tony.molink.yflook&hl=ca&gl=US

Imprescindible inscripció prèvia.

Data: 02/08/2021
Punt de trobada i de cloenda: Pàrking de Can Cabanyes
Hora de trobada: 18:00

Nota COVID-19: Es respectaran les mesures de seguretat degudes a l’actual pandèmia, pel que és obligatori que tots els assistents portin màscara. La organització es fa el càrrec de la resta de material de seguretat (guants i hidroalcohol) necessaris per mantenir les condicions de seguretat.

Compartir: