Cotxa Fumada Cens ocells de Jardí

Cens d’hivern dels ocells de jardí

Icona data

dissabte 30 gener 00:00h - diumenge 31 gener 00:00h

Icona lloc

al jardí de casa teva, parc o balcó


Associació Institut Català d'Ornitologia (ICO)

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El dissabte 29 i el diumenge 30 de gener farem el cens d'hivern d'Ocells dels Jardins.

El dissabte 30 i el diumenge 31 de gener farem el cens d’hivern d’Ocells dels Jardins. Recordeu que és un dels dos censos anuals en el qual us demanem a tots els participants del projecte que introduïu dades.

Ocells dels jardins“, un projecte de ciència ciutadana on podràs aprendre a reconèixer i comptar els ocells en el teu jardí, en un parc públic o, fins i tot, al balcó de casa teva! Esperem poder comptar-te entre els seus col·laboradors!

Teniu a la vostra disposició la fitxa del projecte (http://www.ornitologia.org/ca/fitxa_jardins.pdf) que us facilitarà molt la feina. La fitxa mostra tres grups d’espècies predefinits. En primer lloc, el de les 20 espècies que generalment són més comunes als nostres jardins i, a continuació, el que inclou 32 espècies freqüents però menys abundants o de distribució més localitzada. El darrer grup conté sis espècies d’altres animals perquè pugueu començar a fixar-vos en els habitants no plomats del vostre jardí (dos mamífers, l’esquirol i l’eriçó comú; un rèptil, el dragó comú; dos amfibis, la granota verda ibèrica i el tòtil comú; i una papallona, l’atalanta). Si has identificat una espècie d’ocell que no està entre les dels grups predefinits, hi ha un espai específic de la fitxa per anar-les afegint. A l’hora d’entrar-les al web, primer cal introduir les dades de les espècies dels tres grups predefinits i, un cop enviades, clicar a “Afegeix una espècie” a la part superior dreta del formulari.

Compartir: