Cicle de cinema ambiental “Posidònia a la fresca”

Icona data

divendres 15 setembre 20:30h - dissabte 16 setembre 23:00h

Icona lloc

Port de Mataró

Mataró


Posidonia 2021

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Què són les xarxes fantasma i com afecten la biodiversitat marina? Quina és la relació entre humans i taurons i el el rol en l'ecosistema marí? No et perdis el cicle de cinema i conferències "Posidònia a la Fresca"

Els propers 15 i 16 de setembre es celebrarà al port de Mataró la 3a edició del Festival de Cinema Ambiental a l’aire lliure “Posidonia a la fresca” on projectarem documentals relacionats amb el medi marí.

A la sessió de divendres es farà una presentació del projecte Ghost Fishing relacionat amb les xarxes fantasma per part de Raúl Álvarez director de Ghost Diving Spain.

Dissabte els taurons serán els protagonistes. Amb l’ajuda del oceanòleg Marc Aquino reflexionarem sobre la relació que històricament i fins l’actualitat han tingut els  taurons amb els humans i les interaccions que es produeixen al compartir el seu medi.

El festival té un aforament màxim diari de 100 persones i l’accés és gratuït però cal fer inscripció prèvia a l’adreça de correu electrònic info@posidonia2021.org enviant les dades personals de cadascun dels assistents (DNI, nom, e-mail i telèfon) .

Les projeccions tindran lloc cada dia a les 20:30 h a l’espai polivalent de la planta inferior del Port de Mataró al costat de l’Hotel Atenea.

Compartir: