Curs de fitoterapia: aplicacions de les plantes medicinals.

Icona data

dilluns 12 setembre 00:00h - diumenge 10 juliol 00:00h

Icona lloc

online


Flora Catalana

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Del 12 de setembre al 7 d'octubre apren amb el curs d'introducció a la fitoteràpia des de Flora Catalana

En aquest curs s’oferirà una introducció a la fitoteràpia des d’un punt de vista teòric. Partirem d’una iniciació sobre què és la fitoteràpia i per a què serveix i seguirem amb un recorregut per a les diferents malalties o trastorns i les drogues vegetals que poden ser útils per a curar o pal·liar-los.. A més a més, s’ensenyarà a utilitzar diferents recursos útils en aquest camp.

Es tracta d’una formació  introducció  que no requereix coneixements previs i és apta per a tothom, a carrec de d’Airy Gras Mas, doctora en biologia per la Universitat de Barcelona (UB) i màster en fitoteràpia, especialitzada en etnobotànica en territoris de llengua catalana i membre del grup de recerca EtnoBioFiC (http://www.etnobiofic.cat)..

Els objectius del curs són conèixer què és la fitoteràpia i les seves aplicacions, aprendre els principals principis actius, entendre la importància de la seguretat en la fitoteràpia, conèixer diferents drogues vegetals útils per als diferents trastorns i l’ús bàsic de diferents recursos en el camp de la fitoteràpia.

El curs s’imparteix en modalitat online a l”aula virtual de Flora Catalana.

 

12/09/2022, de 18 a 19 h: videoconferència de presentació i explicació del funcionament de la plataforma de formació (Flor@ula).
16/09/2022, de 18 a 19 h: primera videoconferència (vegeu termari).
23/09/2022, de 18 a 20 h: segona videoconferència (vegeu termari).
30/09/2022, de 18 a 20 h: tercera videoconferència (vegeu termari).
7/10/2022, de 18 a 20 h: quarta videoconferència (vegeu termari).

Número de places: 25
Preu del curs: 40 € per als socis / 60 € per als no socis.

Inscripcions en aquest enllaç

Flora Catalana proporcionarà un certificat d’aprofitament a aquells alumnes que duguin a terme satisfactòriament els exercicis pràctics que es proposaran.

Compartir: