projecte rius Besòs detall

Inspecció del rius Besòs a Barcelona- PLACES EXHAURIDES

Icona data

dissabte 20 març 2021

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

riu Besòs

Barcelona


Associació Hàbitats

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Sortida formativa del Projecte Rius al Besòs

T’agradaria ser voluntari/a del Projecte Rius? Ja ho ets però vols repassar la metodologia d’inspecció de rius? Ets docent i vols dur el Projecte Rius al teu centre? Doncs ha arribat el moment d’inscriure’t a una sortida formativa!

Aquest any, com el passat 2020, les formacions estan marcades per les restriccions degudes a la Covid-19, i caldrà col·laborar per a fer-les de manera segura i responsable.

 

Per ara hem programat dues formacions, però a mesura que la situació sanitària evolucioni favorablement és possible que en concretem alguna més. Informarem a través de les xarxes socials de l’Associació Hàbitats i directament a les persones que ens escriviu indicant que esteu interessades.

Les sortides formatives programades per aquesta campanya de primavera 2021 són:

! ATENCIÓ: PLACES EXHAURIDES! Dissabte 20 de març. Descoberta del riu Besòs a Barcelona (Barcelonès). La trobada serà a les 10h a la Plaça de Pilar Miró, 08030 Barcelona. Consulteu el cartell de l’activitat.

Observacions

Per participar a les sortides cal inscripció prèvia. Ho podeu fer a través dels formularis de cadascuna de les activitats: http://www.projecterius.cat/calendari/ o bé trucant al 93 421 32 16 o enviant un e-mail a info@associaciohabitats.cat indicant el vostre nom complert, DNI i telèfon de conta

Compartir: