Millora i mostreig de la bassa per amfibis a Hostalric

Icona data

dissabte 23 octubre 2021

09:30h fins 13:30h

Icona lloc

Finca de les Brugueres

Hostalric


Societat Catalana d'Herpetologia

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

A Hostalric fa res que hem construït una bassa i ja comencen les primeres formes de vida a colonitzar-la. Tot i això encara ens queden coses a fer. Necessitem persones voluntàries per ajudar-nos a acabar de deixar-la llesta per acollir la màxima diversitat possible.

Durant la primavera del 2021 vam començar a construir una bassa temporània a Hostalric al llarg de sis jornades de treball, aquesta setena serà la definitiva per deixar tant la bassa com l’entorn més proper preparats per acollir diferents espècies de fauna i flora autòctones.

Entre tots plantarem vegetació aquàtica, col·locarem un plafó informatiu, recollirem brossa i retirarem males herbes. També mostrejarem la bassa i identificarem la fauna que ja s’ha establert.

Des de la Societat Catalana d’Herpetologia portarem eines, guants de treball i esmorzar per tothom (aigua, sucs, pastes i fruita).

Per inscriure’s cal enviar un correu a sch@soccatherp i omplir el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSealaZ0BOjwoccFlx2RrOeKczjHNBoT14dg07AH9R6AMto_eQ/viewform?usp=sf_link

 

Compartir: