Observació de rapinyaires a Garraf

Icona data

dissabte 1 octubre 2022

09:30h fins 14:00h

Icona lloc

MIrador de Garraf Canopolis

Sitges


SEO BirdLife

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Dia Mundial dels ocells al Garraf: pas post-nupcial de rapinyaires

El mirador de Canópolis és un bon enclavament litoral per a l’observació del pas de rapinyaires, es va estrenar el tardor. A més de xoriguers, àguiles, milans, aligots i altres, poden volar altres aus tales com falciots i abellarols. Quedem a les 9,30h al punt senyalat al mapa amb una X (hi haurà algú allí amb la samarreta de SEO).

Els cotxes han de deixar-se en el parking a 400 m més endavant del punt de trobada, pujant des de la costa. És l’aparcament gratuït del centre d’interpretació del Garraf. Del parking al mirador no es camina més de 1,6 km (anar i tornar).

El temps de permanència al mirador dependrà de com es presenti el dia ja que la migració de rapinyaires és imprevisible; una loteria emocionant…Si resulta fluixa marxarem abans de l’hora de dinar (entre les 12,00 i les 13,30h) però si la cosa està animada, a decisió de cadascú, ens podem quedar a dinar allà, acabant entre les 14 ,30h i les 15,30h. En conseqüència, porteu alguna cosa per menjar ,  sobretot, un parell de litres d’aigua ja que encara pot fer calor i no hi ha ombra al mirador. Per això mateix, la crema de protecció solar i un barret són més que recomanables. Portarem telescopi/s però els prismàtics de cadascú són imprescindibles.

 

INSCRIPCIÓ

Per apuntar-vos a aquesta activitat necessitem que envieu, a partir de ja, un email a seo-barcelona@seo.org.

Qualsevol consulta sobre les aus d’aquesta sortida la podeu fer a Salva Solé escrivint un e-mail a ignicapillus@gmail.com

Tot el que tingui a veure amb la logística és assumpte a consultar a seo-barcelona@seo.org

No us ho perdeu!

Compartir: