Voluntariat ambiental amb els Natus

Passa a l’acció amb els naturalistes de Girona

Icona data

Activitat de llarga durada

Icona lloc

Girona

Girona


Associació de Naturalistes de Girona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

A l'Associació de Naturalistes de Girona busquem persones que lluitin per conservar la natura, el paisatge i el territori.

Fes-te activista dels NATUS! El món necessita persones compromeses com tu. A l’Associació de Naturalistes de Girona busquem persones que lluitin per conservar la natura, el paisatge i el territori.

Els activistes dels NATUS segueixen una forma de vida ambientalment responsable i decideixen, entre altres coses, lluitar com a NATUS i aconseguir un món més just ambientalment i socialment. No cal tenir gaire temps ni tenir grans coneixements. No importa l’edat que tinguis ni on visquis. Només cal tenir ganes. El teu compromís canvia el món!

Passa a l’ACCIÓ i col·labora en alguna de les comissions de treball.

L’Associació de Naturalistes de Girona (ANG) és una organització no governamental ecologista que des de l’any 1981 actua a les comarques gironines.

Missió: L’ANG té com a missió aconseguir canviar actituds i hàbits per tal de protegir el medi ambient, el territori i fomentar la justícia ambiental. Ara i sempre reivindiquem, informem, defensem, treballem, aportem i fomentem. Ara i sempre lluitem.

Visió: Volem aconseguir una societat que esdevingui sostenible ambientalment i socialment. Defensem les energies renovables i la necessitat de reduir les emissions de CO2. Treballem per donar resposta a l’esgotament del petroli, el canvi climàtic i la crisi econòmica.

Protegim la biodiversitat de les comarques gironines fomentant projectes de recuperació d’espais naturals, editant materials de descoberta i fent un seguiment dels plans i projectes que es desenvolupen al territori. També treballem per preservar la nostra costa, evitant la construcció desmesurada, combatent la pesca destructiva, i fomentant el consum responsable de peix.

Prevenim la generació de residus. Apostem per reduir, reparar i recuperar els materials, i en última instància reciclar i gestionar els residus.

Impulsem l’agricultura ecològica que rebutja els organismes modificats genèticament, protegeix la biodiversitat i garanteix la sobirania alimentària.

Observacions

Escriu-nos a info@naturalistesgirona.org o envia el formulari que trobes a la nostra pàgina web, explicant-nos  amb nosaltres què et motivat a voler formar part dels NATUS i què creus que pots aportar a l'entitat.

Compartir: