biomarato lloret foto

Primera marató de primavera de plantes invasores a Lloret de Mar

Icona data

diumenge 22 maig 2022

10:00h fins 14:00h

Icona lloc

LLoret de Mar


Life Med Cliffs

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Biomarató d'espècies invasores a Lloret de Mar. Un litoral lliure d'espècies invasores també és cosa teva.

El proper 22 de maig organitzem la 1ª Marató de Primavera de Plantes Invasores, en el marc del projecte #LIFEmedCLIFFS i també dins de la #IIBiomaraton i de la  Setmana sobre Espècies Invasores d’Espanya i Portugal #SEI2022.

Apunta’t i ens ajudaràs a conservar els penya-segats mediterranis!

Coincidint amb la celebració dels 30 anys del Programa LIFE i de la II Biomaratón de Flora Española · iNaturalist, des del projecte LIFE medCLIFFS hem organitzat la primera marató de primavera LIFE medCLIFFS per detectar plantes invasores dels penya-segats de la Costa Brava, que pren la forma d’una ruta botànica pel litoral de Lloret de Mar seguint el camí de ronda que surt del nord de la platja de Lloret.

Us convidem a gaudir d’una agradable passejada i ruta botànica guiada seguint el camí de ronda que surt del nord de la platja de Lloret. Amb el guiatge dels experts del projecte LIFE medCLIFFS, podreu observar i aprendre a reconèixer diverses espècies de plantes al·lòctones, la gran majoria escapades de jardins, algunes invasores i altres potencialment invasores. A més, us explicarem com podeu col·laborar en la conservació d’un dels hàbitats icònics de la Costa Brava.

Data límit d’inscripció: 20 de maig. Places limitades a 30 persones. Inscripció gratuïta a info.lifemedcliffs@csic.es

Recomanacions: porteu aigua o sucs en quantitat suficient i alguna cosa per picar (fruits secs, etc.), calçat còmode de sola no relliscant. Si el dia és molt clar porteu roba lleugera de màniga llarga, barret o gorra, i crema solar per les parts del cos en exposició.

Compartir: