life med cliff

Seminari de presentació del projecte LIFE medCLIFFS contra les espècies invasores al litoral

Icona data

dijous 19 maig 2022

12:00h fins 13:00h

Icona lloc

Sala Salvador de l’Institut Botànic de Barcelona.

Barcelona


Life Med Cliff

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Presentació del projecte Life Med Cliff obert a la participació i al voluntariat per un litoral llliure de plantes invasores

Presentació del projecte LIFE medCLIFFS a càrrec de Sònia Garcia (CSIC-IBB) i Neus Nualart (MCNB-IBB).

En aquest seminari explicarem les accions principals del projecte LIFE medCLIFFS, fent èmfasi en la participació ciutadana com a eina per a la prevenció i control de la propagació d’invasores.

Sala Salvador de l’Institut Botànic de Barcelona. Activitat gratuïta i oberta a tothom.

 

El projecte LIFE MED CLIFF  és un projecte de conservació de la natura que rep finançament del Programa LIFE de la Unió Europea i es desenvolupa principalment a Catalunya, en concret a  l’àrea litoral de la Costa Brava i del Parc Natural de Cap de Creus.
L’objectiu principal de LIFE medCLIFFS és millorar la gestió actual de les espècies de plantes al·lòctones invasores (EPAI) que amenacen la conservació de la diversitat florística de l’hàbitat d’interès comunitari de penya-segats mediterranis amb Limonium spp. endèmics (HIC 1240), un dels hàbitats més afectats per aquesta problemàtica.

FES-TE OBSERVADOR
Si passeges pel litoral, t’agrada la natura i portes el teu mòbil amb tu, pots ajudar-nos a detectar on creixen les plantes invasores.
Uneix-te a la Xarxa d’Observadors Locals LIFE medCLIFFS!
Amb les dades que aportis determinarem les zones prioritàries de vigilància i definirem la millor estratègia de control per a cada una de les espècies que poden envair els penya-segats mediterranis

Compartir: