PROJECTE MASSÍS DE L’ORRI. (Pirineus) De l’ 1 al 7 de Juliol

Icona data

dilluns 1 juliol 16:30h - diumenge 7 juliol 10:00h

Icona lloc

Massís de l'Orri

Rialp


Projecte Boscos de Muntanya / Bergwaldprojekt

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

BUSQUEM VOLUNTARIS COM TU! OFERIM PIRINEUS! Busquem voluntaris per la setmana de l'1 al 7 de Juliol al Massís de l'Orri realitzant tasques de bioenginyeria de paisatge, gestió forestal i manteniment de pastures al barranc de Port-Ainé i entorn.

Us volem oferir una experiència única, viu i treballa als boscos del Pirineu durant una setmana. Treballaràs colze a colze amb altres voluntaris, treballadors de l’organització i professionals del bosc. Fem tasques, principalment, de recuperació i manteniment de camins de muntanya, gestió i millora d’hàbitats forestals, recuperació de pastures i treballs de bioenginyeria del paisatge.

L’estada és oberta a persones adultes de qualsevol origen, professió i experiència. L’organització inclou tota la logística, manutenció i allotjament.
Més informació i inscripcions a la nostra web: www.projecteboscos.cat/inscripcions  o, si hi ha dubtes, pots escriure (info@projecteboscos.cat) i t’atendrem encantats

Observacions

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

-Cal ser major d'edat per participar. De 18 fins a 88 anys.
-Cal una condició física suficient per treballar a la muntanya (terreny amb pendent) i suportar puntualment inclemències meteorològiques (pluja/fred).
-No calen coneixements de cap mena, però sí ganes de treballar en equip i col·laborar en les tasques diàries del campament.
-El Projecte cobreix totes les despeses d'alimentació i allotjament. Les despeses d'anada i tornada fins al projecte corren a càrrec dels participants.
-Cal dipositar una fiança de 100 € per a confirmar la inscripció que et serà retornada unes setmanes després de finalitzada l'estada de voluntariat.

Compartir: