Setmana de la Natura

Setmana de la Natura: 400 activitats de l’1 al 9 de juny

Icona data

dijous 6 juny 08:00h - diumenge 9 juny 21:00h

Icona lloc

tot Catalunya


Xarxa per a la Conservació de la Natura

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

400 activitats per implicar-se en la natura de la mà de les entitats ambiental i altres organitzacions, de l'1 al 9 de juny de 2019

La Setmana de la Natura és un moment de l’any per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient i el nostre patrimoni natural.

Durant 9 dies, s’organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya per la conservació de la natura i el medi ambient, per a joves i per a grans, al mar, a la muntanya i a la ciutat.

La Setmana de la Natura d’enguany posa l’èmfasi en la problemàtica de les espècies exòtiques invasores

  • Les espècies exòtiques invasores a Catalunya representen la segona causa de pèrdua de biodiversitat al món (segons la UICN, Unió Internacional per a la Conservació de la Natura).
  • L’objectiu de la Setmana és afavorir que la gent conegui la natura, que hi connecti, que la visqui i que s’emocioni, per prendre consciència de la necessitat de tenir-ne cura.
  • En aquesta 4 edició s’han organitzat 391 activitats, de les quals 211 s’organitzen a la província de Barcelona, 81 a la província de Girona, 38 a Lleida i 61 a Tarragona.

Les biblioteques es sumen de ple a la 4a edició de la Setmana Natura sota el lema Llegeix Natura. Els diferents serveis de lectura pública de Catalunya
han organitzat activitats per animar als usuaris a llegir o consultar el fons ambiental documental: un gran repertori de llibres sobre natura i medi
ambient. També han organitzat activitats de descoberta de l’entorn.
Aquelles persones que participin amb una d’aquestes activitats podran participar al Concurs #llegeixnatura, tot publicant una imatge amb el
braçalet a les xarxes socials. Entre els premis es pot optar a una nit en un allotjament rural, una sortida naturalista o un lot de productes de custòdia.

Observacions

Consulta l'agenda al portal www.setmananatura.cat

Compartir: