Projecte Rius al riu Ripoll

Icona data

diumenge 27 octubre 2019

10:30h fins 13:30h

Icona lloc

Sabadell

Sabadell

  • Informació
  • Ubicació

Vols participar en el Projecte Rius? Apunta't per acompanyar-nos el proper diumenge 27 d'octubre a la neteja i inspecció del riu Ripoll (en el seu tram de Sabadell) i col·labora amb aquest projecte de voluntariat mentre gaudeixes de la natura.

Vols participar en el Projecte Rius?

Apunta’t per acompanyar-nos el proper diumenge 27 d’octubre a la neteja i inspecció del riu Ripoll (en el seu tram de Sabadell) i col·labora amb aquest projecte de voluntariat mentre gaudeixes de la natura.

Revisarem els paràmetres físics, químics i biològics del riu i netejarem de residuos que trobem als voltants.

Aquest projecte forma part del volutariat ecològic de l’entitat i s’emmarca dins de la col·laboració que Nova Acròpolis té amb el Projecte Rius de l’Associació Hàbitats.

Durada: de 10:30 a 13: 30h aprox.

Què cal portar?

S’aconsella portar roba còmoda, calçat esportiu o de muntanya o botes d’aigua, gorra, crema de sol, aigua i alguna cosa per menjar (qui vulgui quedar-se per fer un pícnic després de l’activitat).

Observacions

Proporcionarem guants i bosses d' escombraries per a la neteja.

L'activitat només pot acollir un màxim de 20 persones i ens han d'enviar un correu a info@nova-acropolis.org per reservar la plaça. En el cas que hi hagi més gent, quedaran en reserva i/o els avisarem per la propera convocatòria.

Compartir: