Projecte Rius – Nova Acròpolis (Sabadell)

Icona data

diumenge 26 maig 2019

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

El camí de Torra Romeu

Sabadell

  • Informació
  • Ubicació

Amb el Projecte Rius, farem neteja, inspecció i manteniment d'un tram del riu Ripoll apadrinat en el seu pas per Sabadell.

T’interessa el voluntariat ecològic? Amb el Projecte Rius,  Nova Acròpolis i l’Associació Hàbitats, farem neteja, inspecció i manteniment d’un tram del riu Ripoll apadrinat en el seu pas per Sabadell. L’activitat es realitza cada sis mesos per mantenir el riu i la seva fauna i flora autòctona sans i feliços. Participa en aquest projecte de voluntariat i pren consciència de la necessitat que urgeix al nostre planeta que les persones tinguin cura del medi ambient alhora que aportes el teu granet de sorra per a un món més net i just.

Què cal portar?

S’aconsella portar roba còmoda, calçat esportiu o de muntanya o botes d’aigua, gorra, crema de sol, aigua i alguna cosa per menjar (qui vulgui quedar-se a fer pícnic després de l’activitat).

Es proporcionaran guants i bosses per a la neteja.

Observacions

L'activitat només pot acollir un màxim de 20 persones i ens han d'enviar un correu a info@nova-acropolis.org  o inscriure's a meetup per reservar la plaça. En el cas que hi hagi més gent, quedaran en reserva o els avisarem per la propera convocatòria.

Compartir: