life med cliff

Prospecció de plantes invasores als penya-segats de Calella de Palafrugell

Icona data

dissabte 19 novembre

11:00h fins 13:00h

Icona lloc

Calella de Palafrugell

Calella de Palafrugell


Life Med Cliff

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vine a identificar les espècies invasores als penya-segats de Calella de Palafrugell col·laborant amb el projecte de recerca Life MedCliff

Recollir dades ecològiques de flora exòtica al camp és imprescindible per conèixer l’evolució del procés d’invasió de les plantes al·lòctones que afecten els penya-segats litorals de Cap de Creus i la Costa Brava, on creixen espècies de plantes endèmiques sensibles que cal conservar.

Per això, LIFE medCLIFFS compta amb una Xarxa de Voluntaris que permet recollir dades biològiques i poblacionals amb les que podem analitzar el risc d’invasió en el futur i anticipar les accions més adequades per conservar aquest hàbitat en perill.

El proper 19 de novembre, a Calella de Palafrugell, et convidem a participar d’una ruta guiada en dos dels trams prospectius del projecte.

T’explicarem com pots formar part de la Xarxa de Voluntariat de LIFE medCLIFFS i aprendràs a reconèixer espècies de plantes al·lòctones, algunes inofensives i altres invasores,  que desplacen les espècies autòctones i, per tant, desestabilitzen l’ecosistema litoral de la Costa Brava.

Si t’agraden les plantes, els hàbitats costaners, o la conservació en general, no dubtis més i uneix-te a aquest projecte europeu per a una millor gestió de les plantes invasores.

T’esperem a la platja dels Canyers, a Calella de Palafrugell, el proper dissabte 19 de novembre!

https://goo.gl/maps/oznuR7i7yug2S4pMA

Inscripció gratuïta (i necessària) fins el 18 de novembre a les 14:00

https://bit.ly/3TwpEeQ

#LIFEmedCLIFFS #LIFEProgramme #LIFEProject #LIFEis30

#joconservoelshàbitats #costalliuredinvasores

#especiesinvasores

Compartir: