QuiroRius: descoberta dels ratpenats d’aigua

Icona data

dissabte 14 maig 2022

21:00h fins 22:30h

Icona lloc

Parc Reserva Mig de dos Rius (Sant Pere Pescador)

Sant Pere Pescador


IAEDEN - Salvem l'Empordà

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El Cens Anual de Ratpenat d’Aigua és una activitat amb la que es mostrejaran simultàniament tots els rius de Catalunya buscant aquesta espècie utilitzant un senzill protocol de ciència ciutadana.

Escoltarem els ratpenats que hi ha a la reserva, i observarem i aprendrem a realitzar el comptatge de ratpenats aquàtics (Myotis daubentonii/Myotis capaccinii) en rius, estanys i embassaments en trams d’aigües tranquil·les. Amb una senzilla capacitació es pot aprendre a fer el seguiment i que s’animi podrà participar al primer cens simultani de ratpenats aquàtics de Catalunya, que es durà a terme als mesos de juny i agost d’enguany. La participació està oberta a qualsevol persona, amb o sense experiència prèvia i que estigui interessada en formar part d’un projecte de seguiment a llarg termini. Més info del seguiment al portal de ratpenats.org, a la secció de ‘QuiroRius Simultani’

Hora i lloc: Ens trobarem a l’aparcament de Mig de Dos Rius a les 21h

Aportacions i inscripcions: l’activitat és gratuïta però cal inscriure’s a iaeden@iaeden.cat o al telèfon: 972670531.

Organitza: Museu de Ciències Naturals de Granollers i Grup de Natura d’ IAEDEN-Salvem l’Empordà, amb la col·laboració de l’APNAE.

Compartir: