Seguiment d’ocells al Parc de Diagonal Mar

Icona data

dissabte 28 octubre 2023

10:00h fins 12:00h

Icona lloc

Parc de Diagonal Mar

Barcelona


SEO BirdLife

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

A una ciutat sana hi viuen, també, moltes espècies. Vine a la sortida ornitològica urbana per descobrir les aus amb les que convivim a Barcelona, i com podem implicar-nos en els projectes de seguiment.

La Xarxa per la Conservació de la Natura i  SEO BirdLIFE organitzen una sortida de birdwatching en la ciutat.

Ens trobem dissabte 28 d’octubre a les 10 h al Parc de Diagonal Mar , un  dels racons on podem avistar més espècies d’aus de la ciutat.

Ocells que s’aturen al parc a descansar dels seus llargs viatges migratoris o a hivernar, com el mosquiter comú (Phylloscopus collybita). També hi habiten aus aquàtiques sedentàries com l’esplugabous (Bubulcus ibis), el bernat pescaire (Ardea cinerea) i el martinet blanc (Egretta garzetta), que aprofiten els peixos exòtics dels llacs d’aquest parc per alimentar-se; amb una mica de sort també podem observar espècies com la gavina corsa (Larus audouinii) i la gavina capnegre (Ichthyaetus melanocephalus). Altres espècies aquàtiques com l’oca comuna (Anser anser), l’ànec collverd (Anas platyrhynchos) i la polla d’aigua (Gallinula chloropus) també es troben en aquest parc, i les dues últimes s’hi reprodueixen. I si ens hi fixem bé i escoltem atentament, en diferents zones arbustives o arbrades també podrem gaudir de diverses espècies de mida petita com e rossinyol bord (Cettia cetti), diferents espècies de mallerengues o de tallarols, les merles o el pit-roig.

Punt de trobada: Davant dels tobogans

Per assistir escriu a info@voluntariatambiental.cat

Activitat emmarcada en el cicle Vols fer voluntariat ambiental a Barcelona?

Inscripcions escrivint a info@voluntariatambiental.cat

 

 

 

Compartir: