Voluntariat ambiental i artivisme al Jardí del Silenci

Icona data

dijous 26 octubre 2023

17:00h fins 19:00h

Icona lloc

Jardí del Silenci

Barcelona


Animal Latitude

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

No et perdis aquesta sessió per aprendre a fer voluntariat ambiental a través de l'artivisme, ajudant les entitats ambientals a difondre els missatges amb l'art.

Fem que l’art sigui un crit pel canvi!

#ClimateNeedsCulture és el crit que exhorta a la creativitat per unir forces a l’activisme ambiental.

Les imatges, les formes, els diferents llenguatges i les experiències artístiques tenen la capacitat d’arribar dins les persones, despertar emocions, canviar perspectives, … de mobilitzar la societat.

Us convidem a unir-vos a una sessió d’artivisme el pròxim dijous a la tarda amb l’Associació . Porteu les vostres idees per experimentar com transmetre el missatge ambiental a través de l’art. El canvi comença amb la nostra pròpia creativitat i expressivitat, perquè amb ella podeu ajudar les entitats fer sentir la veu que el planeta necessita. #artivisme #voluntariatamiental

Dijous 26 a les 17 h al Jardí del Silenci, a Gràcia.

 

La Xarxa per la Conservació de la Natura i  Animal Latitude organitzen una sessió d’artivisme.

Ens trobem a les 17 al Jardí del Silenci, racó de natura al cor de Gràcia que va ser rescatat per les veïnes de l’especulació, per aprendre com fer voluntariat ambiental a través de l’artivisme, ajudant les entitats ambientals a difondre els missatges a través de l’art.

Activitat emmarcada en el cicle Vols fer voluntariat ambiental a Barcelona?

Inscripcions escrivint a info@voluntariatambiental.cat

 

Compartir: