Voluntariat ambiental als rius i rieres de les Gavarres

Icona data

dimarts 17 octubre 15:00h - diumenge 26 novembre 17:00h

Icona lloc

Gavarres

Forallac, Quart, Girona, Monells, Santa Cristina d'Aro, Cassà de La Selva, Sant Sadurní de l'Heura


Associació La Sorellona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Implica't en el seguiment i el reforç de la població d'espinós en els diferents rius i rieres de les Gavarres, dins el Projecte Escanyagats.

Hem preparat, per aquesta temporada de tardor, vàries jornades de voluntariat ambiental, dividides en dos grups: els dimarts a la tarda i els dissabtes al matí. Aquestes jornades s’emmarquen dins del Projecte Escanyagats, amb el suport del Consorci de les Gavarres, i durem a terme 3 tipus d’accions: reforç de poblacions d’espinós, seguiment de les seves poblacions i monitoreig de diferents trams de riu per avaluar-ne el seu estat al llarg del temps. Totes les activitats es faran dins l’Espai Natural Protegit de les Gavarres.

Si voleu participar i ajudar-nos a conservar l’espinós, us podeu apuntar enviant un correu a voluntariat@sorellona.org . Una vegada tinguem els grups de voluntaris de cada sessió, precisarem a cada grup la localització exacta on desenvoluparem les tasques.

Les sessions estan pensades per a que es puguin fer tant de manera puntual com regularment, exceptuant la sessió formativa, que és imprescindible assistir-hi, ja que consisteix d’una part teòrica i una altra demostrativa.

Esperem veure-us ben aviat en les diferents jornades!

Podeu consultar-nos a voluntariat@sorellona.org

Per a més informació:

Projecte Escanyagats
Programa de tardor de l’escanyagats

Compartir: