14/06/2022

Ets voluntari/a d’una entitat ambiental? Apunta’t a les formacions gratuïtes de l’Escola d’Estiu del Voluntariat

escola estiu voluntariat 22

Aquest any les formacions seràn el 7 de juliol a Vic, a la seu de la UVic.

Les persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats d’arreu del territori català poden apuntar-se als cursos presencials.

L’objectiu de les formacions és ajudar les entitats i les persones voluntàries a millorar les seves competències en comunicació, en la gestió del canvi en equips de persones, o d’avaluar l’ús del  joc  o gamificació com a recurs per dur a terme les seves activitats.

L’Escola d’estiu es durà a terme dijous 7 de juliol de 9.15 a 18 h amb el següent programa

9.15 h – Acreditacions

9.45h – Inauguració oficial

10.00h – Conferència inicial a càrrec d’Anna Oró, Casal dels Infants

10.45h – Pausa (cafè)

11.15h – Tallers simultanis

  • Taller 1. Obrim l’entitat al món: vídeos amb el mòbil per a les xarxes socials. Llenguatge audiovisual bàsic i codi ètic per als enregistraments. A càrrec de Jordi Flamarich, periodista i consultor en comunicació digital.
  • Taller 2. Responem al canvi: les persones estan per sobre dels procesos. L’agilitat tècnica i organitzativa en la gestió dels projectes i del voluntariat en temps d’incertesa i volatilitat. A càrrec de Juan Antonio Gómez, formador i consultor d’agilitat i innovació.
  • Taller 3. El poder del joc. Posem en marxa l’actitud lúdica: el joc com a eina de motivació dels equips. A càrrec d’Imma Marín, fundadora i presidenta de Marinva.

14.00h – Pausa (dinar lliure)

15.30h – Tallers simultanis (es repeteixen els tres tallers del matí)

Més informació i iscripcions en aquests enllaç

Compartir: