12/09/2019

“Vols saber com elaborar i aplicar el pla de voluntariat de la teva entitat?” 1 d’octubre

A la teva entitat hi participen persones voluntàries?

Organitzeu jornades obertes de voluntariat ambiental?

Heu pensat en millorar-ne el funcionament a través del pla de voluntariat?

El proper 1 d’octubre de 2019 la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) organitza una jornada en format webinar, una conferència on-line on tothom pot connectar-se des d’on vulgui, i participar-hi fent preguntes o comentaris a través del xat.

La jornada vol donar resposta als dubtes habituals amb els que pot trobar-se una entitat ambiental a l’hora d’elaborar el seu pla de voluntariat i de posar-lo en funcionament.

Comptarem amb l’expertesa de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), una xarxa d’entitats amb anys d’experiència en l’acompanyament i assessorament a entitats per a l’elaboració dels seus plans de voluntariat.

La FCVS guiarà la sessió, per tal de desgranar i conèixer en profunditat totes les parts del pla i del cicle del voluntariat, de la mà de dos experiències pràctiques amb entitats com l’Associació Hàbitats i la Fundació Catalunya la Pedrera.

Comptarem amb:

Esther Prats – Tècnica de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)

Susanna Izquierdo – Tècnica de la Fundació Catalunya la Pedrera

Estela Anglada – Tècnica de projectes i gestió de l’Associació Hàbitats

Data: 1 d’octubre de 2019

Hora: de 10h a 13h.

El webinar tindrà lloc a través de la plataforma ‘Zoom’. Per poder participar és necessària inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Dies previs a l’inici del webinar s’enviarà als assistents un e-mail amb les instruccions per connectar-se. Pel bon seguiment del webinar es recomana disposar d’una bona connexió a internet.

Aquesta sessió s’emmarca en les accions de promoció i foment dels plans de voluntariat entre les entitats ambientals que duu a terme la XCN durant el 2019, amb l’objectiu de millorar el funcionament intern de les entitats en la gestió del voluntariat, fomentar la participació de la ciutadania vers la conservació de la natura i alhora, ampliar la base social de les entitats. Aquestes accions compten amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Per més informació, escriure a asubirana@xct.cat o trucar al 938 866 135.

Pots decarregar-te el programa aquí.

 

Organitza la Xarxa per a la Conservació de la Natura 

Amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

Amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voluntariat Social, l’Associació Hàbitats i la Fundació Catalunya La Pedrera.

Compartir: