El voluntariat pel projecte Escanyagats: conservant l’espinós i les rieres mediterrànies.

Icona data

dissabte 27 juliol 00:00h - dimarts 31 desembre 00:00h

Icona lloc

Rieres mediterrànies


Associació La Sorellona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Voleu formar part de la recuperació de gorgs perduts, mostrejos de peixos amb experts, ciencia ciutadana o alliberaments d’espinós a basses en custòdia? Veniu amb nosaltres, feu-vos voluntaris! La sensació d’estar ajudant una espècie amenaçada i alhora passar un bon dia a la natura no té preu! El projecte escanyagats us dona la oportunitat de ser partícips de la millora dels hàbitats on encara hi viu l’espinós, un peix cada dia més amenaçat a Catalunya.

El projecte escanyagats té vocació de ser de llarga durada. La idea és que les persones participants sigueu pertíceps de les accions del projecte (mostrejos de fauna aquàtica, millora d’hàbitats fluvials, creació de nuclis d’espinós a basses en custodia, …). Podeu participar de dues maneres:

  • venint a les activitats que la Sorellona programem periòdicament (xerrades, pícnic-mostreig, enfondiment de gorgs, seguiments de fauna, …)
  • fent ciència ciutadana: Amb l’ajuda d’App’s com RiuNet o Natusfera podeu fer d’observadors d’un tram de riu proper al lloc on viviu, d’aquesta manera també contribuïreu al seguiment de l’estat ecològic d’aquests trams fluvials.

A mesura que vagi havent persones interessades en ser voluntàries d’aquest projecte es programarà una sessió de formació al voluntariat, en la qual s’explicarà com podeu col·laborar en la conservació de l’espinós i les espècies aquàtiques que l’acompanyen, com els amfibis, els rèptils aquàtics i els invertebrats.

Podeu consultar la web del projecte escanyagats, des d’on us podeu inscriure a les activitats programades. Per a més informació i per mostrar el vostre interés en ser voluntaris només us heu d’inscriure al següent formulari prement les opcions “Voluntariat puntual” o “Voluntariat de llarga durada”. Un cop rebem la vostra sol·licitud ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si encara us queden dubtes ens podeu escriure un correu electrònic a info@sorellona.org i mirarem d’aclarir-vos-els.

Observacions

PARTICIPA! Voluntariat ambiental de llarga durada o puntual amb l'objectiu de conservar l'espinós i altra fauna aquàtica amenaçada! Anima't-hi!

Compartir: