11/11/2021

Cicle d’entrevistes LIVE: #ParlemDeNATURA amb entitats ambientals de Barcelona

Vius a Barcelona o a zones properes i tens interès per implicar-te pel medi ambient? T’agradaria estar al dia dels projectes de voluntariat que es fan a la ciutat?

Durant 6 setmanes, #ParlemDeNatura amb entitats ambientals de Barcelona en un directe d’Instagram per conèixer l’experiència de persones que s’impliquen pel medi ambient a la ciutat i com pots fer-ho tu!

Donem inici al Cicle d’entrevistes LIVE el 17 de novembre a les 18:00 amb una entitat que actua per a la defensa, l’estudi i la conservació del patrimoni natural, alhora que promou la concepció globalitzadora dels problemes que afecten les espècies i els ecosistemes. #ParlemDeNatura amb Alonso Palli per conèixer més sobre els projectes ambientals i de voluntariat de DEPANA, que porten més de 40 anys lluitant per defensar el patrimoni natural de Catalunya.

Podràs connectar-te a l’entrevista en directe a través del nostre canal d’Instagram @volambiental. I cada dimecres, després de l’entrevista, estigues atent/a perquè anunciarem quina és l’entitat amb qui parlarem la següent setmana. T’animem a seguir-nos a Instagram per no perdre’t cap informació!

Si la natura et porta a l’acció i vols saber-ne més d’entitats ambientals de Barcelona, t’esperem cada dimecres fins el 22 de novembre!

Compartir: