05/04/2021

Et fascina la vida al mar? La Biomarató és per tu!

Les platges són, abans que cap altra cosa, espais naturals. La costa, la zona de transició entre terra i mar, és un medi molt divers, en el qual podem distingir una gran varietat d’ecosistemes. I per tant d’éssers vius que depenen d’aquells espais naturals tant o més que nosaltres.

Amb les amenaces que s’albiren a l’horitzó d’emergència climàtica, el litoral jugarà un paper molt important, i serà la nostra primera defensa. Un motiu de pes per prendre’ns cura d’elles.

Tu també penses que hem de naturalitzar les platges, i sobretot, naturalitzar la nostra mirada al litoral?

Aleshores segurament t’agradaria la idea de descobrir la biodiversitat que viu en elles, i la que hi ha sota l’aigua, i fer-ho amb l’al·licient d’una competició amistosa i d’estar contribuint a la ciència?:

No et perdis la BioMARató que organitzen, del 30 d’abril al 3 de maig l’Institut de Ciències del Mar, Anèl·lides Serveis ambientals marins, Cos4Cloud, Plàncton diving, Xatrac i Oceanicos.

Primavera, platges, mar, biodiversitat, ciència ciutadana, i repte, a la Costa Brava, a la Costa Daurada i a les platges de Badalona, Sant Adrià del Besós i Barcelona. Què més es pot demanar?

Compartir: