05/01/2022

Nit de Reis

Nit de Reis

Quan les persones són capaces de crear moments d’encís con la nit de Reis, sortir plegats als carrers a rebre figures màgiques, i sorprendre a les persones estimades fent arribar dins de casa l’encanteri, és que la humanitat sap fer coses bones.

Demaneu-li als Reis el llibre “La Humanitat” de Rutger Bregman, i la màgia de la nit de Reis potser, s’estendrà a la resta de l’any: perquè Bregman parla de l’instint natural de cooperació i la confiança natural entre persones.

La bondat i l’altruisme són contagiosos. Per això no ens cansem d’explicar el conte de les entitats ambientals. La seva màgia més gran és que no són un conte, i que parlen de realitat: de persones que es cuiden de la natura, que es cuiden de la “casa” a on vivim, mengem, respirem, tots, de persones que treballen pel bé comú.

Amb l’esperit de la nit de Reis et convidem a mirar-te  de nou els inspiradors projectes de conservació de la natura de les entitats ambientals. I si encara no ho has fet, que puguis generar la teva màgia per la natura. Sigues Donant ambiental!

Un regal per tu: teatre i medi ambient

I t’enviem aquest regal: aconsegueix entrades amb descompte a l’obra NEVERMORE al Teatre Lliure. Recordes la quantitat de voluntaris i voluntàries ambientals es van desplaçar a Galícia el 2002?

Aquest espectacle narra els fets del Prestige, i es pregunta si va ser alguna cosa més que una catàstrofe ecològica, i si s’ha d’entendre com un avís del que va haver de venir. L’obra es representa del 7 al 16 de gener i us podem aconseguir un preu especial de 20€ fent servir el codi NEVER i de 9€ pels menors de 30 anys enregistrant-se aqui.

Compartir: