18/01/2024

5 formacions i 2 exposicions per aprendre sobre mediambient

Seminari “Paisatges salvats-paisatges per salvar. Didàctiques per salvar paisatges, què i com?”

Paisatges Salvats Paisatges per Salvar posa en valor la tasca de defensa del territori de les entitats ecologistes de comarques gironines i dona visibilitat als serveis ecosistèmics dels paisatges preservats gràcies a la mobilització social. Amb l’Associació de Naturalistes de Girona.

26 i 27 de gener a Girona

Genera CoCo: la formació sobre consum conscient

Millora les teves habilitats i converteix-te en una persona experta en el consum conscient i apropa’t a l’estil de vida Residu Zero. Amb la Fundació Rezero.

Gratuït fins al 31 de gener, online

Postgrau “Boscos i Salut”

Conèixer, tant a nivell teòric com pràctic i vivencial, la importància dels boscos per a la salut física, emocional i espiritual. Amb l’associació Selvans.

Del 15 de març al 17 de novembre.

Formació FILMING 2030: ODS i Cinema

Un curs per aprofundir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i convertir-te en agent transformador a través de tècniques cinematogràfiques. Amb Fundesplai.

Inscripcions fins al 25 de gener

Congrés Nacional d’Educació Ambiental

Construint comunitats cap a la justícia ecosocial

Amb la SCEA.

A Barcelona, del 25 al 27 de gener

Exposició MED2050. Más peces que plástico en el mar

Acció ambiental, investigació científica i consciència social. Un projecte per donar veu a la Mediterrània mitjançant persones i històries inspiradores i revertir l’escenari mediambiental previst per a l’any 2050 que augura més plàstics que peixos.

Amb Good Karma Projects, al Port de Tarragona fins al 15 de febrer

Exposició: El tresor natural del Garraf

Visita l’exposició sobre els tresors naturals del Garraf amb el Consell Comarcal del Garraf i les associacions Pedra Seca Garraf, GEPEC, Arba Litoral i la federació d’ADF Penedès Garraf

Fins al 27 de gener a la Biblioteca de Cubelles

Compartir: