Col·labora al seguiment d’opistobranquis de Catalunya

Icona data

Activitat de llarga durada

Icona lloc

mar Mediterrània


GROC (Grup de Recerca d'Opistobranquis de Catalunya)

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vols ser voluntaris/ària ambiental ajudant a identificar opistobranquis a Catalunya?

El Grup de Recerca d’Opistobranquis de Catalunya (GROC) és una organització sense ànim de lucre dedicada a l’estudi i a la divulgació dels mol·luscs opistobranquis i a la conservació dels seus hàbitats. Com a associació pretén acollir a aquelles persones, entitats i empreses que s’identifiquin amb els seus objectius.

Pols col·laborar en

 

L’Atles dels Opistobranquis de Catalunya

Tenim per Objectiu:

Determinar els patrons de distribució geogràfica dels opistobranquis presents al litoral català.

Com participar:

Interessa recollir el màxim volum d’informació sobre observacions d’opistobranquis al litoral català i balear. Qualsevol persona que hagi observat o fotografiat un opistobranqui pot participar registrant la observació (amb el lloc i la data) a través del formulari online del GROC (enllaç).

 

Projecte de Seguiment d’Opistobranquis de Catalunya
Objectiu:

Definir la fenologia dels opistobranquis presents al litoral català i determinar la seva distribució en fondària i per tipologia dels hàbitats.

Com participar:

Per participar cal tenir certa experiència en la cerca i la identificació d’opistobranquis i fer immersió de forma regular durant tot l’any. Es tracta d’aplicar uns protocols de mostreig estandardizats per obtenir dades de qualitat. Si estàs interessat en participar envia un correu a info@opistobranquis.org.

 

 

Compartir: