Naturalistess de Girona a la bassa de la Vall de Sant Daniel

Conservació i voluntariat a les basses de Sant Daniel

Icona data

Activitat de llarga durada

Icona lloc

Sant Daniel

Girona


Associació de Naturalistes de Girona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vols participar al nou projecte de conservació de les basses de Sant Daniel a Girona?

L’associcaió de Naturalistes de Girona iniciem aquest quest projecte, dins les actuacions que estem realitzant a la vall per recuperar i millorar els ambients aquàtics de la zona, molt importants per la flora i fauna que depenen d’ells.

En aquest cas hem afegit 3 nous espais al projecte, inciat amb la bassa vermella, i ampliem així la xarxa de punts d’aigua millorats a la zona. Aquests punts d’aigua són essencials per multitud d’espècies, tant animals com vegetals. Esdevenen llocs importants atès que, en un clima sec com el mediterrani, poden acollir multitud d’espècies, algunes d’elles lligades fortament a aquests punts d’aigua (per exemple els amfibis, joncs i multitud de macro i microinvertebrats).

Dins aquest projecte es duran a terme diverses actuacions, d’entre les quals destaquen l’enfondiment de les basses per augmentar el seu règim hídric, la plantació d’espècies autòctones per millorar l’hàbitat dins i al voltant de les basses i, per últim, l’extracció d’espècies invasores per mitjà del foment de la competitivitat o bé l’extracció passiva/activa d’individus.

Si esteu interessats en participar no dubteu en contactar-nos a través de info@naturalistesgirona.org

Observacions

Si esteu interessats en participar no dubteu en contactar-nos a través de info@naturalistesgirona.org

Compartir: